Clicky

 
Transport Online - Jeroen Pauw presenteert speciale aflevering Frontberichten

Jeroen Pauw presenteert speciale aflevering Frontberichten

Jeroen Pauw presenteert speciale aflevering Frontberichten
29-11-2021 17:37 | Binnenland | auteur ANP

HILVERSUM - Het populaire programma Frontberichten keert eenmalig terug op televisie. Jeroen Pauw presenteert de special die donderdagavond te zien is op NPO 1, maakte BNNVARA maandag bekend.

Frontberichten, waarin Nederlanders in vitale beroepen vloggen over hun werk in coronatijd, was vorig jaar een grote hit. Het BNNVARA-programma werd genomineerd voor de prestigieuze Zilveren Nipkowschijf. De serie wordt nu eenmalig teruggehaald vanwege de hoge besmettingscijfers, de oplopende ziekenhuisopnames en druk op de zorg. In de live-uitzending praat Pauw met de vloggers over wat ze tijdens hun werk meemaken.

Maker en bedenker Geertjan Lassche zei vorige week nog dat de kans klein is dat Frontberichten terugkeert. "Dat zorgverleners in maart 2020 zelf verslaggevers werden was een noodsprong, omdat wij toen als journalisten niet of nauwelijks toegang hadden tot de ziekenhuizen. Maar inmiddels kunnen media er wel weer zelf zijn. Ook hoort journalistiek zo onafhankelijk mogelijk te zijn. Daarom worden de Frontberichten-vloggers voor deze uitzending gefilmd door journalisten."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,135
Diesel1,822

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats