Clicky

 
Transport Online - Ahoy zet opnieuw streep door kerstcircus

Ahoy zet opnieuw streep door kerstcircus

Ahoy zet opnieuw streep door kerstcircus
29-11-2021 11:55 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - Het Kerstcircus Ahoy gaat ook dit jaar niet door. Vanwege de verscherpte maatregelen rond het coronavirus heeft Rotterdam Ahoy de show geannuleerd.

Eventmanager Kim Vrolijk zegt dat de beslissing "met pijn in het hart" is genomen maar dat door de huidige situatie en de onzekere toekomst de voorstelling niet kan worden gerealiseerd. "We hebben meerdere scenario’s overwogen om het kerstcircus te laten slagen, maar zijn tot de conclusie gekomen dat het een meer verantwoorde en volwaardige editie verdient."

De show zou worden opgevoerd tussen 25 december en 2 januari. Vorig jaar kon het circus ook al niet doorgaan.

Afgelopen weekend werd al bekend dat ook het jaarlijks terugkerende Wereldkerstcircus in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam niet doorgaat. "De recent aangescherpte maatregelen maken het onmogelijk met zo een grote en kostbare productie, met bijna 100 internationale artiesten, te spelen", staat op de Facebookpagina van het Wereldkerstcircus, dat van 22 december tot en met 9 januari te zien zou zijn in de hoofdstad.

Ook de kerstcircussen in Haarlem, Enschede, Oss, Heerhugowaard en Almere zijn geannuleerd vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,206
Diesel2,079

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden