Clicky

 Ali B beroofd van 'duur klokje' bij zijn woning in Almere

Ali B beroofd van 'duur klokje' bij zijn woning in Almere
25-11-2021 23:36 | Binnenland | auteur ANP

ALMERE - [update vr 08:56 uur] Rapper Ali B is donderdagavond van zijn horloge beroofd voor zijn huis in Almere. Samen met zijn chauffeur werd hij door meerdere daders overvallen. Volgens de politie is daarbij gedreigd met mogelijke vuurwapens.

In een bericht op Instagram beklemtoont de artiest dat hij en zijn gezin gezond en ongedeerd zijn. "Mensen wilden wat hebben, ik heb dat gegeven. Het gaat goed, en ik hoop dat ze de daders pakken", aldus Ali B. "Ik laat de politie zijn werk doen."

Tegen Omroep Flevoland zegt hij dat hij van zijn "klokje" is beroofd. De rapper laat weten niet per se geschokt te zijn. "Je leest steeds vaker dat zulke dingen gebeuren", aldus Ali B tegen de omroep, waarmee hij doelt op eerder berovingen van bekende Nederlanders. "Ergens had ik al in mijn hoofd: het kan een keer gebeuren."

Duur klokje

Ali B zat woensdag bij Op1 aan tafel, waar hij vertelde een dure horloge te bezitten. "Ik heb een klokje, daar ben ik trots op, daar ben ik blij mee", zei hij in de uitzending waar hij zijn nieuwe boek 'De Ali B Methode' promootte. Tegen presentator Charles Groenhuijsen beaamde hij vervolgens dat het gaat om "een duur klokje".

De melding van de overval kwam rond 21.15 uur binnen. De daders zijn gevlucht in een auto. De politie wilde donderdagavond nog geen mededelingen over het onderzoek doen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions