Clicky

 
Transport Online - Twee Krone Profiliners voor Expeditie Thom Mulder & Zn.

Twee Krone Profiliners voor Expeditie Thom Mulder & Zn.

Twee Krone Profiliners voor Expeditie Thom Mulder & Zn.
24-11-2021 09:58 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

OOSTERWOLDE - Expeditie Thom Mulder en Zn. werd opgericht in het Friese Donkerbroek in 1913. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf en expediteur met een eigen warehouse in het Friese Oosterwolde. Onlangs nam eigenaar Johan Mulder twee nieuwe Krone Profiliners in gebruik als uitbreiding van de vloot schuifzeil opleggers.

Expeditie Thom Mulder & Zn. beschikt in Oosterwolde over een warehouse van 6000m2, en een vloot van twintig voertuigen. "Tevens fungeren wij voor veel opdrachtgevers als expediteur. Het bedrijf is met name actief in transporten in de Benelux en Duitsland waarbij het vervoer van afwijkende maten en kwetsbare goederen een specialisme is. Om die reden gebruiken wij uitsluitend schuifzeilen opleggers", aldus Johan Mulder.

Totaal concept

Het bedrijf werkt sinds 2016 tot volle tevredenheid met Krone opleggers. Mulder: "Wij waren in die tijd op zoek naar een nieuwe leverancier en het Krone concept sprak me erg aan. Zij leveren een oplegger in kleur, in de juiste specificatie en met alle reclame er op en dat betekent één aanspreekpartner voor het hele traject. Wij bestellen de opleggers met extra rongposities, ook in het midden en de zijkant van de vloer en met extra sjorogen voor optimale lading zekering.Ook zijn al onze opleggers voorzien van schuifdaken. Verder zijn er extra rongen die opgeborgen worden onder het chassis. Voor sommige toepassingen gebruiken we een laadklep.Eén van de twee nieuwste exemplaren is daar ook mee uitgevoerd. Wij gebruiken twee tons D’Hollandia ondervouwende laadkleppen."

Servicepartners

Voor onderhoud en reparatie maakt Thom Mulder gebruik van de diensten van Van 't Blik Truck & Trailerservice Heerenveen en Van de Krol Trailerservice in Barneveld, voorheen Bos. "Bij die trailerspecialisten is het onderhoud in goede handen. Bij de APK laten we ook de gehele opbouw nakijken en servicen want alles moet optimaal functioneren. Verder is het fijn dat de Krone onderdelen eigenlijk altijd voorradig zijn wat snelle reparaties mogelijk maakt. Een ander voordeel is dat beide servicepartners altijd wel een huuroplegger hebben staan als het onverhoopt wat langer duurt met een reparatie."

Volgend jaar weer twee

Voor Johan Mulder is naast de trailer ook de relatie van groot belang. "Wij hechten bijzonder aan vaste relaties met leveranciers en we zijn dan ook erg trouw aan onze merken. Zo rijden we al jaren met Scania en Volvo trucks, en inmiddels ook al weer zes jaar met Krone Trailers", aldus Mulder. Om die relatie te onderstrepen meldt hij dat de volgende twee Krone Profiliners inmiddels al weer in bestelling staan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,755

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions