Clicky

 
Transport Online - Spoedreparatie op A10 leidt tot verkeershinder bij Amsterdam

Spoedreparatie op A10 leidt tot verkeershinder bij Amsterdam

Spoedreparatie op A10 leidt tot verkeershinder bij Amsterdam
23-11-2021 13:57 | Weer en Verkeer | auteur ANP

AMSTERDAM - Een spoedreparatie aan het wegdek van de Zeeburgerbrug op de ringweg A10 bij Amsterdam leidt volgens Rijkswaterstaat de komende dagen tot ernstige verkeershinder. Weggebruikers krijgen het advies de A10 tussen woensdagochtend 10.00 uur en vrijdagochtend 05.00 uur te mijden.

De reparatie is nodig vanwege een kapotte voegovergang, wat een gevaarlijke situatie oplevert voor het verkeer. De rijstrook met de kapotte voeg is inmiddels afgesloten. Volgens Rijkswaterstaat moet die zo snel mogelijk worden hersteld.

Door de werkzaamheden is slechts een rijstrook open in noordelijke richting tussen de Zeeburgerbrug en de Zeeburgertunnel. Ook het verkeer vanaf de A1 kan niet over de verbindingsweg naar de A10 Oost richting Zeeburgertunnel, Amsterdam-Noord en Zaanstad. Wie richting Amsterdam-Noord, Zaanstad en de kop van Noord-Holland moet, wordt omgeleid via de A10 West, Coentunnel en A4/A9.

Rijkswaterstaat waarschuwt weggebruikers voor ernstige vertraging die kan oplopen tot ruim een half uur en adviseert indien mogelijk te kiezen voor alternatieven, zoals reizen buiten de spits, met openbaar vervoer of thuiswerken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden