Clicky

 
Transport Online - PostNL verwacht geen vertragingen na sluiting Belgisch depot

PostNL verwacht geen vertragingen na sluiting Belgisch depot

PostNL verwacht geen vertragingen na sluiting Belgisch depot
23-11-2021 12:17 | Bedrijfsnieuws | auteur ANP/BELGA

WOMMELGEM - PostNL verwacht niet dat de sluiting van het depot bij Antwerpen voor vertragingen zal zorgen bij het leveren van pakketjes in België. Maandag sloten de Belgische arbeidsinspectie en de douane het depot omdat er sprake was van inbreuk op de regels. Het ging onder meer om tien gevallen van zwartwerken.

Het depot in Wommelgem, bij Antwerpen, is tot nader order dicht. Daardoor kon maandag ongeveer 5 procent van de pakjes in België niet worden bezorgd, wat neerkomt op duizenden pakketten. PostNL werkt nog aan een oplossing voor die pakketten.

De Belgische arbeidsinspectie viel maandag drie depots van PostNL binnen. Behalve in Wommelgem werd onderzoek gedaan in Mechelen en Ardooie, maar daar was alles in orde. Bij PostNL werden in België eerder dit jaar na invallen ook al overtredingen geconstateerd.

PostNL België is onderdeel van PostNL. Het concern heeft negen pakkettendepots in het land. De problemen daar hebben geen gevolgen voor de Nederlandse markt. Op het depot in Wommelgem worden geen pakketten voor Nederlandse klanten behandeld, gaf een woordvoerder van het postbedrijf aan.

Foto's

  • J.Roeland
    post nl
  • J.Roeland
    post nl

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,200
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden