Clicky

 
Transport Online - Gezochte verdachte van dode vrouw in Den Haag levenloos aangetroffen in Bulgarije

Gezochte verdachte van dode vrouw in Den Haag levenloos aangetroffen in Bulgarije

Gezochte verdachte van dode vrouw in Den Haag levenloos aangetroffen in Bulgarije
20-11-2021 14:30 | Buitenland | auteur Redactie

DEN HAAG/SOFIA - In het onderzoek naar het aantreffen van een 31-jarige overleden Bulgaarse vrouw in een woning aan de Emmastraat in Den Haag is vrijdagavond 19 november in Sofia, in Bulgarije een lichaam aangetroffen van een 33-jarige man. Het lichaam van deze man werd in een woning door Bulgaarse agenten gevonden, meldt de politie zaterdag.

De 31- jarige overleden Bulgaarse werd, nadat ze als vermist was opgegeven, op donderdagavond 18 november, in een woning aan de Emmastraat in Den Haag aangetroffen. Een TGO-team (Team Grootschalige Opsporing) doet onderzoek naar deze zaak.

Op donderdagavond heeft het onderzoeksteam contact gelegd met de Bulgaarse autoriteiten. Het vermoeden bestond dat een verdachte naar Bulgarije was gegaan. De Nederlandse autoriteiten hadden de Bulgaarse autoriteiten om diens aanhouding verzocht. Op verzoek van het onderzoeksteam deden Bulgaarse agenten onderzoek in een woning in Sofia. Daar werd het lichaam van een 33-jarige verdachte aangetroffen.

Volgens informatie van de Bulgaarse politie is uit onderzoek gebleken dat deze man niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek naar zijn betrokkenheid is nog in volle gang, aldus de politie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions