Clicky

 
Transport Online - Bergnet neemt Smits kraan & sleepbedrijf over

Bergnet neemt Smits kraan & sleepbedrijf over

Bergnet neemt Smits kraan & sleepbedrijf over
20-11-2021 12:22 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

AMSTERDAM - Bergnet neemt per 1 december 2021 Smits kraan- & sleepbedrijf over. Smits is net als Bergnet actief in auto- en vrachtwagenberging in Haarlem en Amsterdam. Met de overname gaan de werkzaamheden, personeelsleden en het grootste deel van het wagenpark van Smits over naar Bergnet. "Doordat de verzorgingsgebieden van beide bedrijven elkaar deels overlappen verwacht Bergnet de bezettingsgraad van de bergingsvoertuigen te kunnen verhogen en aanrijdtijden nog verder te verkorten", aldus Sander Vlaar, directeur eigenaar van Bergnet.

De voornaamste werkzaamheden van Smits zijn het bergen van personenauto's en vrachtwagens op het hoofdwegennet (autosnelwegen) rond Amsterdam en Haarlem. Bergnet verwacht voor de toekomst een substantiële toename van het verkeer op de autosnelwegen waardoor deze overname goed past in de groeistrategie van Bergnet.

Aan de bergingswerkzaamheden op de Nederlandse snelwegen worden door wegbeheerder Rijkswaterstaat, in het belang van doorstroom en veiligheid, hoge eisen gesteld. Omdat de regie van berging en pechverplaatsing rond Amsterdam na de overname in één hand komt verwacht Bergnet nog beter bij te kunnen dragen aan de veiligheid en doorstroom op de snelwegen.

Autohulpdienst Bergnet is opgericht in 2002 door Nicole en Sander Vlaar en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grotere autobergingsbedrijven van Nederland. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Lelystad, Almere, Blaricum en Haarlem verricht Bergnet 24/7 autoberging-, pechhulp- en transport werkzaamheden voor vracht- en personenauto's. Na de overname heeft Bergnet heeft rond de 110 medewerkers in dienst en een vloot van 80 bergingsvoertuigen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,201
Diesel2,072

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden