Clicky

 PLUS Retail verkoopt vier distributiecentra aan Blackstone

PLUS Retail verkoopt vier distributiecentra aan Blackstone
19-11-2021 13:22 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HAAKSBERGEN - Blackstone heeft vier regionale distributiecentra gekocht van de coöperatieve supermarktketen PLUS. De verkoop is onderdeel van de optimalisatie van de distributieketen die de organisatie momenteel doorvoert.

De portfolio heeft een totale oppervlakte van circa 75.000 m². De vier distributiecentra zijn gelegen in Haaksbergen, Hendrik-Ido-Ambacht, Ittervoort en Middenbeemster.

Björn Bertrand, directeur vastgoed & ontwikkeling PLUS Retail: "We zijn erg blij met de recent afgeronde samenwerking met Blackstone. Zij stellen ons middels deze sale & lease back in staat om geleidelijk afscheid te nemen van de huidige distributiecentra en een efficiëntieslag te maken richting ons hypermoderne, duurzame nieuwe DC in Oss waar momenteel hard wordt gewerkt aan de mechanisatie."

PLUS Retail werd tijdens het verkoopproces geadviseerd door BBN, CMS en TLF real estate. Blackstone werd bijgestaan de Colliers, Loyens & Loeff en Arcadis. Logicor, het asset management vehicle van Blackstone, zal zorgdragen voor de exploitatie van de distributiecentra.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats