Clicky


Vermiste vrouw (31) dood gevonden in woning Den Haag, politie vermoedt misdrijf

Vermiste vrouw (31) dood gevonden in woning Den Haag, politie vermoedt misdrijf
19-11-2021 12:13 | Binnenland | auteur Redactie

DEN HAAG - In een woning aan de Emmastraat is donderdagavond een overleden vrouw aangetroffen. De politie startte direct een groot onderzoek. Uit dat onderzoek blijkt de aangetroffen overleden vrouw, een 31- jarige vrouw met de Bulgaarse nationaliteit is. De politie houdt er sterk rekening mee dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

De vrouw werd op woensdagavond 17 november als vermist opgegeven en de politie startte direct een een onderzoek naar de urgente vermissing van deze vrouw. Naar aanleiding van deze urgente vermissing werd een TGO- team (Team Grootschalige Opsporing) geformeerd. Tijdens dit onderzoek troffen agenten donderdagavond 18 november een lichaam aan in haar woning. Onderzoek wees uit dat het om de vermiste vrouw ging.

Samen met het NFI doet de politie onderzoek om de oorzaak van haar overlijden te achterhalen. De politie houdt er sterk rekening mee dat de overleden vrouw omgekomen is door een misdrijf. De familie van de overleden 31- jarige vrouw in Bulgarije is inmiddels in kennis gesteld. Het onderzoek is op dat moment nog in volle gang.

De politie komt graag in contact met mensen die rond de woning in de Emmastraat in Den Haag de afgelopen dagen iets verdachts hebben gezien of gehoord wat mogelijk met de dood van de vrouw te maken heeft. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,642

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions