Clicky

 
Transport Online - Nieuwe Renault Kangoo uitgeroepen tot 'International Van of the Year 2022'

Nieuwe Renault Kangoo uitgeroepen tot 'International Van of the Year 2022'

Nieuwe Renault Kangoo uitgeroepen tot 'International Van of the Year 2022'

LYON - De nieuwe Renault Kangoo is uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’ (IVOTY). De vooruitstrevende bedrijfswagen werd tot winnaar uitgeroepen door een internationale jury van 24 bedrijfswagenjournalisten. De Kangoo wordt vooral geroemd om zijn efficiëntie, veiligheid, duurzaamheid en milieunormen. Het is de vierde keer dat Renault de IVOTY-prijs in de wacht sleept.

De IVOTY 2022-award werd uitgereikt tijdens een speciale bijeenkomst op de Solutrans 2021-beurs in Lyon. Marc Sutcliffe, SVP Light Commercial Vehicle Business Unit bij Renault Group, ontving de prestigieuze prijs uit handen van juryvoorzitter Jarlath Sweeney. De IVOTY is de belangrijkste onderscheiding die in Europa aan een lichte bedrijfswagen wordt toegekend. De winnaar wordt gekozen door een internationale jury van 24 vooraanstaande bedrijfswagenjournalisten. De belangrijkste criteria voor de toekenning van de award zijn efficiëntie, veiligheid, duurzaamheid en milieunormen.

Van de veertien genomineerde bedrijfswagens van elf verschillende merken was de jury het meeste onder de indruk van de nieuwe generatie Kangoo, die de overwinning deelt met de Mercedes-Benz Citan die gebruikmaakt van de techniek en het platform van de Renault Kangoo. Het is de vierde keer dat een Renault bedrijfswagen wordt uitgeroepen tot International Van of the Year. Eerder werd de onderscheiding toegekend aan de Master (1998), Trafic (2002) en Kangoo Z.E. (2012).

"Ik wil de volledige jury bedanken voor het verziezen van de nieuwe Renault Kangoo tot 'International Van of the Year 2022'. Deze prijs, die veel voor Renault betekent, maakt onze teams bijzonder trots. Het is een beloning voor hun inspanningen om een bedrijfswagen te ontwikkelen die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en waarvan de unieke innovaties het dagelijkse leven van onze klanten prettiger maakt. Deze prestigieuze prijs is de nieuwste erkenning van de 120 jaar innovatie en kennis van Renault op het gebied van lichte bedrijfswagens", aldus Mark Sutcliffe.

Foto's

 • Hendrik Kelholt
  Hendrik Kelholt
 • Van Dodewaard
  Van Dodewaard
 • J.Roeland
  VAN DEN BOSCH
 • J.Roeland
  OTTEN
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden