Clicky

 Politie onderzoekt doodsoorzaak 60-jarige man in auto bij Retranchement

Politie onderzoekt doodsoorzaak 60-jarige man in auto bij Retranchement
16-11-2021 16:38 | Binnenland | auteur Redactie

RETRANCHEMENT - Politie en openbaar ministerie onderzoeken sinds maandag 8 november de toedracht van het incident van de dode man in het water langs de Kanaalweg. De politie houdt nog steeds rekening met de scenario’s van een misdrijf of een zelfdoding.

Vorige week maandag rond 07.30 uur kregen de hulpdiensten van een voorbijganger een melding dat er een auto in het water van het afwateringskanaal lag. Eenmaal ter plaatse trof de brandweer een man in de auto aan. Hij werd naar de kant gehaald. Het slachtoffer bleek al overleden. Het betrof een 60-jarige inwoner uit Sluis.

De politie startte een onderzoek naar de toedracht van het incident. De omgeving werd afgezet. Er werd een buurtonderzoek gehouden. Diverse mensen werden verhoord. Ook werd een sporenonderzoek ingesteld. Tevens werd onder leiding van een rechter-commissaris onderzoek gedaan in het huis van het slachtoffer in Sluis.

In het begin van het onderzoek hielden politie en openbaar ministerie rekening met drie scenario's, namelijk een verkeersongeval, een zelfdoding of een misdrijf. Aan de hand van de eerste onderzoeksresultaten kon dinsdag 9 november het scenario van een verkeersongeval worden uitgesloten. Sindsdien worden de andere mogelijkheden uitvoerig onderzocht. De identiteit van het slachtoffer werd aanvankelijk niet gemeld, vanwege de privacy en de mogelijkheid van een zelfdoding, aldus de politie.

De politie zal de komende dagen nog diverse mensen verhoren. Verder is zij nog op zoek naar camerabeelden vanaf de plaats van het incident aan de Kanaalweg tot en met de plaats Sluis vanaf 5.00 uur tot ongeveer 10.00 uur, die ochtend. De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,160
Diesel1,986

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats