Clicky

 
Transport Online - Van A naar B, via de zee

Van A naar B, via de zee

Van A naar B, via de zee
15-11-2021 09:36 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

EDE - Wil je een zeecontainer kopen? Je zal wellicht vast eens te maken hebben met een container. Er zijn diverse soorten containers die voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Denk aan grote containers die worden ingezet om goederen over het land te vervoeren of containers die goederen over zee vervoeren. Zeecontainers. Echter hebben zeecontainers tegenwoordig meerdere doelen en worden ze lang niet meer alleen ingezet om goederen via de zee te vervoeren. Wij vertellen je meer over de zeecontainer, waarvoor deze gebruikt wordt en voor welke nieuwe doeleinden deze wordt ingezet. Lees snel verder voor meer informatie over zeecontainers.

Zeecontainers en containers voor vervoer op het land

Zeecontainers worden dus vooral gebruikt voor het vervoeren van goederen over zee. In een 40ft container kun je dan ook flink wat goederen kwijt. Zowel zee- als land containers beschikken over hetzelfde formaat, waardoor de goederen eenvoudig over zee en daarna over land te vervoeren zijn. Deze zijn eenvoudig vanaf de containerboot in containers op een vrachtwagen te plaatsen. Zeecontainers worden al 40 jaar lang gebruikt voor het vervoeren van goederen over de zee.

Zo zijn er speciale containerschepen ontwikkeld, er kwamen gespecialiseerde containerbedrijven en er ontstonden containerterminals voor de binnenvaart. Ook ontstonden er gespecialiseerde treinen die de containers over het land konden vervoeren. Bovendien zijn er verschillende soorten nieuwe containers bij gekomen en zijn er tegenwoordig voor alle afstanden geschikte containers. De zeecontainer wordt echter niet alleen voor het vervoer op zee ingezet, maar ook voor andere toepassingen. Daarover vertellen we je hieronder meer.

Zeecontainers als vrijetijds container

Zeecontainers worden tegenwoordig ook als opslagruimte gebruikt en zelfs omgebouwd tot woonruimte of werkplek. Je kunt containers eenvoudig kopen of huren en deze vervolgens ombouwen tot een plek waar je je spullen veilig in kunt opbergen of fijn kunt wonen en werken. Tevens zijn er ter wereld veel containerparken te zijn, wat ook wel een soort vakantieparken zijn met containers als huisjes.

Ook worden containers steeds meer ingezet als tijdelijke oplossing voor de woningnood. Wat bovendien veel gezien wordt, zijn zeecontainers als pop-up winkels of cafés. Deze bieden niet alleen een bijzondere ervaring voor klanten of gasten, maar zorgen er ook voor dat er niet bijgebouwd hoeft te worden.

Je weet nu wat meer over zeecontainers en hoe ze worden gebruikt. Ook een zeecontainer kopen of huren? Ga dan eens op zoek naar een specialistische aanbieder. 


Dit was een gesponsord artikel. Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op!

Foto's

 • N. van Leeuwen Transport
  N. van Leeuwen Transport
 • J.Roeland
  L. van Leeuwen
 • J.Roeland
  KOOLWIJK
 • J.Roeland
  D.V.M. Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions