Clicky

 
Transport Online - Dode bij ongeval op A12 bij Zoetermeer

Dode bij ongeval op A12 bij Zoetermeer

Dode bij ongeval op A12 bij Zoetermeer
14-11-2021 18:25 | Ongevallen | auteur Redactie

ZOETERMEER - Een 57-jarige vrouw uit Den Haag is zondagmiddag bij een ongeval op de A12 bij Zoetermeer om het leven gekomen. Het Opsporing Team Verkeer (OTV) en de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doen onderzoek naar de precieze toedracht.

Omstreeks 12.45 uur kwam de melding binnen dat er op de A12 ter hoogte van het viaduct Afrikaweg een aanrijding was gebeurd tussen een voertuig en een persoon. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar hulp mocht helaas niet meer baten, meldt de politie.

Vermoedelijk is de vrouw na een eenzijdig ongeval op de A12 vanuit Den Haag richting Zoetermeer tegen een vangrail aangereden. Vervolgens is zij uit haar auto gestapt en de snelweg overgestoken. Hier is zij door een voorbijrijdend voertuig geraakt. De A12 is enige tijd in beide richtingen afgesloten geweest.

Om te kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd, doet de politie onderzoek. Ter plaatse heeft het OTV en de VOA een uitgebreid sporenonderzoek uitgevoerd. Ook is het voertuig meegenomen naar een onderzoekslocatie.

De politie komt graag in contact met eventuele getuigen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions