Clicky


Preproloog 2021 niet mogelijk onder nieuwe coronamaatregelen

Preproloog 2021 niet mogelijk onder nieuwe coronamaatregelen
14-11-2021 14:37 | PreProloog | auteur Redactie | Esther van der Wal

EERSEL - Na koortsachtig overleg met diverse betrokkenen heeft de organisatie van de Dakar Preproloog 2021 helaas moeten concluderen dat onder de opnieuw aangescherpte coronamaatregelen het helaas niet mogelijk is de Preproloog door te laten gaan.

"Een enorme klap in het gezicht voor iedereen die de afgelopen weken - na het eerdere groene licht in september - keihard heeft gewerkt om het evenement op Landgoed Duynenwater in Eersel doorgang te laten vinden. Deze editie beloofde, met een recordaantal deelnemers, de vetste Preproloog ooit te worden! Dat we na 2020 opnieuw moeten cancellen is een enorme teleurstelling. Buiten de financiële consequenties die het voor ons heeft", aldus de organisatie.

Gezondheid voorop

"Ondanks de teleurstelling staan we volledig achter het besluit tot de lockdown light om zo de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers en alle andere betrokken partijen staat te allen tijde voorop."

Tickets

Degenen die al een ticket hadden gekocht voor de Preproloog 2021 ontvangen binnenkort bericht over de verdere afwikkeling vanuit ticketservice Eventix.