Clicky

 
Transport Online - Dode en drie gewonden door brand in flat Capelle a/d IJssel

Dode en drie gewonden door brand in flat Capelle a/d IJssel

Dode en drie gewonden door brand in flat Capelle a/d IJssel
12-11-2021 10:28 | Binnenland | auteur Redactie

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - In de nacht van donderdag op vrijdag ontstond door nog onbekende oorzaak brand in een woning aan het Reviusrondeel in Capelle aan den IJssel. Daarbij kwam een vrouw om het leven, meldt de politie. Drie anderen, een man, een vrouw en een kind, zijn naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw en het kind mochten na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. De politie doet onderzoek naar het ontstaan van de brand.

De melding van de brand kwam rond 02:40 uur bij de hulpdiensten binnen. De hulpdiensten gingen er direct heen en haalden vier personen uit de woning. Voor een van hen kwam de hulp te laat, zij overleed. Onderzocht wordt of het gaat om de bewoonster. Drie anderen uit de woning zijn voor controle en behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

In verband met de brand, die via het ventilatiekanaal ook het dak bereikte, en de bijbehorende rookontwikkeling zijn 25 woningen in het gebouw ontruimd. De bewoners zijn tijdelijk opgevangen in een sportcomplex in de buurt. Zij mogen inmiddels weer terug naar hun huizen. Drie van deze bewoners hadden rook ingeademd en zijn daarvoor door ambulancemedewerkers gecontroleerd.

Het onderzoek naar wat er precies in de woning is gebeurd is in volle gang. Er wordt technisch onderzoek verricht en gesproken met de betrokkenen. Getuigen die misschien die nacht iets gehoord of gezien hebben worden opgeroepen om hun informatie met de politie te delen. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,201
Diesel2,072

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden