Clicky


15.000 euro voor gouden tip fatale mishandeling Mallorca

15.000 euro voor gouden tip fatale mishandeling Mallorca
09-11-2021 13:52 | Binnenland | auteur Redactie

HILVERSUM - Het Openbaar Ministerie looft een beloning uit van 15.000 euro voor de gouden tip in het onderzoek naar de fatale mishandeling op Mallorca,.

In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdagavond wordt opnieuw aandacht gevraagd voor de fatale mishandeling op Mallorca. Een team van rechercheurs werkt nog steeds volop aan de zaak en is onder andere op zoek naar een nog onbekende getuige van het geweld tegen Carlo Heuvelman. 

In de vroege ochtend van 14 juli vonden er meerdere geweldplegingen plaats in El Arenal, een badplaats dichtbij Palma de Mallorca. Daarbij raakte de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen zo ernstig gewond dat hij een aantal dagen later in Spaans ziekenhuis overleed. Een groep Hilversummers wordt verdacht van betrokkenheid bij het geweld van die nacht.

De vorige uitzending van Opsporing Verzocht heeft veel tips opgeleverd. Door deze reacties en het onderzoekswerk van de recherche hebben we dinsdagavond nieuwe oproepen. Zo wordt een foto getoond van een onbekende man die mogelijk de fatale mishandeling van Carlo Heuvelman op Mallorca heeft gefilmd. De man staat op beeldmateriaal van andere getuigen, meldt de politie. Ook wordt sinds vandaag een beloning van 15.000 euro uitgeloofd.