Clicky

 
Transport Online - 'Zoon Peter Gillis slachtoffer van brute overval op vakantiepark'

'Zoon Peter Gillis slachtoffer van brute overval op vakantiepark'

'Zoon Peter Gillis slachtoffer van brute overval op vakantiepark'
07-11-2021 17:48 | Misdaad | auteur Redactie

OMMEL - Een bewoner van een chalet op een vakantiepark in Ommel is vannacht gewond geraakt nadat hij door drie mannen werd overvallen, meldt de politie. Volgens het Eindhovens Dagblad gaat het om Mark Gillis de zoon van Oostappen-baas Peter Gillis. Dit bevestigen meerdere bewoners van het park aan de krant.

Rond 03:15 uur kwam de man aan bij zijn woning. Daar werd hij overvallen door drie mannen die hem mishandelden. Hij kreeg enkele klappen en schoppen. Vervolgens ging het drietal met het slachtoffer het chalet binnen. Daar werd de man enige tijd vast gehouden terwijl de daders het huis doorzochten. Uiteindelijk gingen ze er met een vooralsnog onbekende buit vandoor. Het slachtoffer alarmeerde vervolgens de politie.

De man is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. Daarna is hij naar het ziekenhuis gebracht voor een verdere controle. De politie is ter plaatse een uitgebreid onderzoek opgestart. Daarbij werden onder andere technische sporen veilig gesteld, spraken met mogelijke getuigen, en kijken of er bruikbare camerabeelden beschikbaar zijn.

Ook is de politie nog op zoek naar andere getuigen. Mensen die voorafgaand, tijdens of na de overval iets is opgevallen op het vakantiepark of in de omgeving daarvan gezien hebben.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,201
Diesel2,072

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden