Clicky

 
Transport Online - 10-jarig kind om het leven gekomen bij auto te water

10-jarig kind om het leven gekomen bij auto te water

10-jarig kind om het leven gekomen bij auto te water
07-11-2021 10:20 | Ongevallen | auteur ANP

BARENDRECHT - [update 11:13 uur] Een 10-jarig kind is in de nacht van zaterdag op zondag in het Zuid-Hollandse Barendrecht om het leven gekomen, doordat de auto waarin het slachtoffer zat te water raakte. De bestuurder van de auto, een 28-jarige man uit Spijkenisse, is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed, aldus de politie.

De politie werd rond 03.00 uur gewaarschuwd door de bestuurder, die op tijd uit de auto kon komen, dat een auto te water was geraakt op het Lorentzpad. In de auto zaten op dat moment nog twee inzittenden, onder wie het kind. Het jonge slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, maar de hulp mocht volgens de politie niet meer baten. Het andere slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis om behandeld te worden voor de verwondingen.

De politie wil niet zeggen of het omgekomen slachtoffer een jongen of meisje was. Wel laat een politiewoordvoerder weten dat de bestuurder niet de vader was van het kind. "Verder wordt alles nog onderzocht", aldus de woordvoerder. Zo wordt ook nog gekeken waardoor de auto in het water terechtkwam. De politie spreekt van een eenzijdig ongeval, wat inhoudt dat er niemand anders bij betrokken was.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,319
Diesel2,109

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden