Clicky

 
Transport Online - A2 dit weekend dicht tussen Echt en Eindhoven

A2 dit weekend dicht tussen Echt en Eindhoven

A2 dit weekend dicht tussen Echt en Eindhoven
05-11-2021 11:21 | Weer en Verkeer | auteur ANP

EINDHOVEN - De A2 is tussen Echt en Eindhoven dit weekend afgesloten in verband met onderhoud. In de rijrichting Eindhoven gaat de snelweg vrijdagavond om 21.00 uur vanaf knooppunt Het Vonderen bij Echt en knooppunt Leenderheide dicht voor alle verkeer tot maandagochtend 05.00 uur. De andere richting op is de A2 vanaf vrijdagavond 21.00 uur tot en met zaterdagavond 23.59 uur afgesloten.

Alleen bij slecht weer gaat de afsluiting niet door omdat Rijkswaterstaat dan geen onderhoud kan uitvoeren aan de snelweg.

Rijkswaterstaat meldt dat het verkeer wordt omgeleid en dat mensen rekening moeten houden met extra reistijden oplopend tot een half uur. Het verkeer vanuit het zuiden wordt vanuit het knooppunt Het Vonderen omgeleid via de A73 naar Venlo, en van daaruit over de A67 richting Eindhoven. Verkeer vanuit Eindhoven gaat in omgekeerde richting via de A67 naar Venlo en van daaruit via de A73 richting Maastricht.

Rijkswaterstaat voert regulier onderhoud uit zoals asfaltering, onderhoud aan vangrails en het vervangen van voegovergangen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,921
Diesel1,729

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions