Clicky

 
Transport Online - Toyo Tires versterkt zijn logistieke dienstverlening in de Benelux

Toyo Tires versterkt zijn logistieke dienstverlening in de Benelux

Toyo Tires versterkt zijn logistieke dienstverlening in de Benelux
04-11-2021 15:25 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VIANEN - Met ingang van 3 januari 2022 wijzigt Toyo Tires zijn logistieke dienstverlening door de samenwerking met Parts Express te versterken. Vanwege het verhoogde ritme van de in- en outbound, de nieuwe mogelijkheden van digitalisering en de wijzigende marktomstandigheden heeft Toyo Tires besloten om de bandenopslag terug in de Benelux-markt te positioneren.

Naast het transport, wat Parts Express al jarenlang verzorgt voor Toyo Tires zal Parts Express vanaf begin 2022 eveneens de, inbound, opslag, outbound en VAL activiteiten vanuit het nieuwe magazijn in Vianen verzorgen. In deze optimalisatie staat de verhoogde dienstverlening naar de klanten van Toyo Tires centraal.

De synergiën van deze nieuwe samenwerking brengen tal van voordelen mee voor de partners van Toyo Tires, zoals snelheid van leveren, latere cut-off tijd voor intake van de orders, digitale opvolging van leveringen, en de mogelijkheid tot nachtleveringen.

Anno 2021 is nachtdistributie niet meer weg te denken in de automobielsector. Dealerbedrijven in heel Nederland en België bestellen aan het einde van de dag de ontbrekende onderdelen en banden. Terwijl de monteurs genieten van hun nachtrust, leveren de chauffeurs van Parts Express die onderdelen en/of banden op veilige en betrouwbare wijze uit. Deze dienst is inmiddels ook een begrip in de drukkerij en papier branche, elektro technische branche alsmede grossiers en monteurs leveringen in bussen.

Naast nachtdistributie beschikt Parts Express ook over een Benelux netwerk voor overnight leveringen en een SameDayExpress netwerk. Hiermee levert Parts Express drie keer per etmaal.

Met de recente oplevering van ruim 4000 m2 loods ruimte zijn alledrie de netwerken nu vanuit één locatie geregeld. De aanbouw voor nacht leveringen en SameDayExpress bestaat uit 50 extra laaddeuren. Jan Brugging, netwerk manager en verantwoordelijk voor de bouw begeleiding is enorm verguld met dit feit en vult aan dat zij nu beschikken over een “state of the art” faciliteit van 14000 m2 cross-dock en 10000 m2 warehouse wat klaar is voor een zonnige toekomst.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions