Clicky


Nieuwe semi-dieplader voor TAS Transport

Nieuwe semi-dieplader voor TAS Transport
04-11-2021 11:53 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

SNEEK - Vrijdag 29 oktober heeft Draco een nieuwe uitschuifbare semi-dieplader afgeleverd aan TAS Transport uit ’t Zand.

Deze semi-dieplader is uitgevoerd met een uitschuifbare laadvloer en een schuiftafel aan de achterkant, de laadvloer is in totaal 4500mm uitschuifbaar en de schuiftafel kan nog eens 1035mm uitschuiven.

Ondanks de lengte van de oplegger is de oplegger goed manoeuvreerbaar doordat beide assen gestuurd zijn door middel van een Tridec HF-E besturing, hierdoor stuurt de oplegger strak achter de truck aan.

Je kan hem tevens nog bijsturen door middel van een afstandsbediening. Hierdoor is deze semi-dieplader breed inzetbaar, meldt Draco.

De oplegger heeft een totaalgewicht van 35 ton. De dieplader is voorzien van Tridec HF-E besturing, volledig gestraald en geschoopeerd chassis, RVS opbergkisten, sjorpotten, schuiftafel lucht/hydraulisch verstelbaar, rongenrijen, rongen, breedteborden, 4500mm uitschuifbaar met om de 500mm grendelgaten en twistlockplaten ten behoeve van het vergrendelen van een 40", twee 20" of een zware 20" container.