Clicky

 
Transport Online - Royal A-ware officieel van start in Belgische Aalter

Royal A-ware officieel van start in Belgische Aalter

Royal A-ware officieel van start in Belgische Aalter
04-11-2021 11:48 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AALTER - Dinsdag 2 november vond in het Belgische Aalter de officiële overdracht plaats van de melkpoederactiviteiten van FrieslandCampina aan Royal A-ware. De veertig direct betrokken medewerkers zijn in dienst gekomen van Royal A-ware. In de komende periode zal een fors aantal investeringen worden uitgevoerd om bestaande installaties te upgraden en de productiecapaciteit uit te breiden. Het productassortiment zal stapsgewijs worden uitgebreid.

Sinds 1 juli wordt er al melk opgehaald bij Vlaamse leveraars. Elke maand komen er nieuwe melkveehouders bij. "Wij zijn blij dat we, na een lange voorbereiding, nu eindelijk kunnen starten. De kennis en ervaring van de medewerkers in Aalter en de beschikbaarheid van melk van hoge kwaliteit in de regio Vlaanderen, vormen samen een uitstekende basis voor het opzetten van een succesvolle keten samen met onze klanten. Om verdere groei te kunnen realiseren zijn we nog op zoek naar ondernemende melkveehouders in Vlaanderen die voor lange termijn met ons willen samenwerken", aldus Robert van Ballegooijen, COO Royal A-ware.

Om de uitbreiding van de activiteiten in België in goede banen te leiden is per 1 november Luc Lamberigts aangesteld als Managing Director A-ware Belgium: "Ik kijk er naar uit om samen met het team in Aalter met deze, voor Royal A-ware, nieuwe productcategorie een belangrijke bijdrage te gaan leveren aan de toekomstige groei van dit mooie familiebedrijf. Mijn ervaring in de zuivelsector, zowel op productie als commercieel gebied zal me hier zeker bij helpen."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,306
Diesel2,113

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden