Clicky

 HG selecteert Broekman Logistics als strategische partner voor haar distributiecentrum in Venlo

HG selecteert Broekman Logistics als strategische partner voor haar distributiecentrum in Venlo
03-11-2021 08:55 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

ROTTERDAM - Onlangs ondertekenden HG en Broekman Logistics een langdurige overeenkomst voor warehousing & value added services in Venlo, Nederland.

HG, de marktleider in de Benelux voor reinigingsproducten, heeft besloten de warehousing en value added services naar een externe locatie te verplaatsen. Broekman Logistics Venlo is gekozen als de beste strategische partner op basis van de kenmerken van de locatie, alsmede de brede ervaring in de behandeling van specialistische chemische producten.

"Onze warehousing locatie in Venlo is specifiek ontworpen voor gecombineerde ADR en non-ADR opslag" zegt Ron Kuijpers, Director Business Development bij Broekman Logistics. "HG was op zoek naar outsourcing van de opslag en een deel van de inkomende logistiek van hun reinigingsproducten. Hun behoefte aan deze logistieke diensten en centralisatie van hun supply chain binnen één strategische locatie sluit naadloos aan bij de warehousing & distributie oplossingen die Broekman Logistics biedt."

Het partnerschap tussen HG en Broekman Logistics is gebaseerd op onze warehousing propositie waarbij de variabelen - coördinaten, combinatie, maatwerk & compliance - worden gecombineerd. "De coördinaten van onze locatie in Venlo zijn ontworpen om te voldoen aan de behoefte van HG op het gebied van duurzame logistieke oplossingen", zegt Kuijpers.

Het warehouse in Venlo is strategisch gelegen aan de snelweg A74, binnenvaart en spoor, waardoor Venlo verbonden is met het Europese achterland, op slechts enkele minuten afstand van de Duitse grens.

"Het uitbesteden van een deel van onze toeleveringsketen is voor ons een grote stap’ aldus Jeroen Mustert, CEO bij HG. Hij vervolgt: ‘We hebben namelijk altijd besloten om de toeleveringsketen zo veel mogelijk in eigen hand te houden. Dit om optimale controle te hebben over het productieproces. Echter, in overeenstemming met veiligheidsregels en -voorschriften en onze groeiambities, werd de optie om bepaalde aspecten uit te besteden steeds aantrekkelijker. Het kostte tijd om de juiste partner te vinden die zijn processen, normen en serviceniveaus op onze oplossingen kon bieden. Uiteindelijk hebben we deze partner en locatie gevonden in Broekman Logistics Venlo."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,076
Diesel1,896

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats