Clicky

 
Transport Online - Automobilist in buik gestoken, drie verdachten opgepakt

Automobilist in buik gestoken, drie verdachten opgepakt

Automobilist in buik gestoken, drie verdachten opgepakt
02-11-2021 13:54 | Misdaad | auteur Redactie

AMERSFOORT - De politie heeft dinsdag drie verdachten aangehouden die een automobilist in zijn buik hebben gestoken. De man werd in september op de Lohengrinstraat in Amersfoort in zijn buik gestoken. Na uitgebreid rechercheonderzoek kwamen drie jongens van 17 jaar uit Amersfoort in beeld. 

Een 21-jarige Amersfoorter reed op zondagavond 26 september, kort na 19:00 uur, vanaf de Romeostraat, de Lohengrinstraat op. Bij een steegje ziet hij een man staan die zijn aandacht trekt. Hij remt en doet het raampje van z'n witte Opel Corsa naar beneden. Vrijwel meteen komen er nog twee mannen aangesneld. Ze eisen geld. Hij wil zijn raampje weer dichtdoen, maar voordat hij dat kan doen, wordt hij door één van de mannen in zijn buik gestoken. De drie mannen rennen dan terug het steegje in.

De recherche startte een onderzoek en zette hierbij ook het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld in. Door uitgebreid rechercheonderzoek en de informatie die binnenkwam naar aanleiding van de tv-uitzending, kwamen drie verdachten in beeld. Zij werden dinsdagochtend buiten heterdaad aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Zij zitten vast voor verhoor. 

Het onderzoek naar het steekincident wordt onverminderd voortgezet, meldt de politie. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,078

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden