Clicky

 
Transport Online - Jumbo opent veertiende thuisbezorghub in Zwolle

Jumbo opent veertiende thuisbezorghub in Zwolle

Jumbo opent veertiende thuisbezorghub in Zwolle
01-11-2021 14:58 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

ZWOLLE - Vandaag opende Jumbo Supermarkten in Zwolle alweer haar veertiende thuisbezorghub. Vanuit deze nieuwe distributielocatie aan de Bohemenstraat 35 in Zwolle, zullen online bestelde boodschappen via jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd worden bij klanten in Overijssel, Flevoland en omstreken. Daarmee vergroot Jumbo haar online bezorgcapaciteit in en rondom plaatsen als Zwolle, Hoogeveen, Lelystad, Emmeloord en Urk aanzienlijk. Een groot voordeel is dat klanten in de regio hierdoor ook meer keuze hebben uit verschillende bezorgmomenten.

De online bestellingen op Jumbo.com en de Jumbo app worden via het e-fulfillmentcenter in Raalte voortaan geleverd bij de nieuwe hub in Zwolle. Vervolgens vinden de boodschappen vanuit hier, en niet langer via de winkels, hun weg rechtstreeks naar klanten thuis of op het werk. Door de opening van deze nieuwe hub kunnen zij bovendien kiezen uit meer en kortere bezorgmomenten. De nieuwe hub van zo’n 1300 m2 vloeroppervlakte wordt vanaf vandaag ingezet in het bezorggebied van Zwolle, Ommen, Balkburg, Dalfsen en Hasselt.

De komende weken komen daar plaatsen als Meppel, Kampen, Raalte, Den Ham, Vroomshoop en Westerhaar bij. In 2022 volgen diverse plaatsen in Flevoland en een gedeelte van Gelderland. De hub in Zwolle is naar verwachting medio 2022 volledig operationeel. Jumbo start in de regio met circa 10 bussen en naar verwachting zullen later in 2022 zo’n 60 bezorgbussen direct naar alle klanten in Overijssel en Flevoland rijden om hun online bestelde boodschappen te bezorgen.

Uitbreiding online bezorgcapaciteit

“De nieuwe thuisbezorghub in Zwolle is een antwoord op de toenemende vraag naar online boodschappen doen. Steeds meer klanten, zowel particulier als zakelijk, ontdekken de voordelen van bezorging”, vertelt Karel de Jong, directeur Supply Chain bij Jumbo. “Om de boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, opent Jumbo na deze nieuwe hub in Zwolle voor het einde van het jaar nog een aantal centrale thuisbezorglocaties voor haar online bestellingen. Met een bezorghub is de capaciteit nog beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen. Ook worden hierdoor minder kilometers gemaakt dan voorheen, wat een gunstig effect heeft op onze CO2-uitstoot. Uiteraard kunnen online klanten van Jumbo bij het bezorgen dezelfde goede service verwachten als die zij ontvangen vanuit de winkels.”

Verdere uitbreiding

Jumbo heeft naast de nieuwe hub in Zwolle nog hubs in Heereveen, Maastricht, Amsterdam, ’s-Hertogenbosch, Middelburg, Utrecht, Breda, Heerhugowaard, Bemmel, Hengelo en Groningen en Deventer. Begin 2021 werd een nieuw e-fulfilmentcenter in Bleiswijk in gebruik genomen, dat tevens functioneert als hub. Om te blijven voldoen aan de groeiende vraag naar thuisbezorging, staat het vergroten van de online bezorgcapaciteit door verdere uitbreiding met hubs hoog op de agenda. Hiermee zorgt Jumbo voor een steeds sterker omnichannelaanbod voor haar klanten.

Foto's

  • J.Roeland
    Simon Loos
  • J.Roeland
    Euser
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,088
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden