Clicky

 
Transport Online - Opnieuw aanhoudingen na dreigingen rond fruitbedrijf De Groot Fresh Group

Opnieuw aanhoudingen na dreigingen rond fruitbedrijf De Groot Fresh Group

Opnieuw aanhoudingen na dreigingen rond fruitbedrijf De Groot Fresh Group
29-10-2021 16:31 | Criminaliteit | auteur Redactie

HEDEL - De politie heeft opnieuw drie verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dreigingen rond het fruitbedrijf De Groot Fresh Group in Hedel. Er zijn twee mannen en een vrouw aangehouden die ervan verdacht worden dat ze een sturende rol hebben gehad bij de incidenten eerder dit jaar. Toen werden er woningen beschoten in de Bommelerwaard en Waardenburg en werd er brand gesticht bij een woning in Tiel.

De drie nieuwe verdachten zijn twee mannen van 19 en 21 en een vrouw van 20 jaar uit Amsterdam. Ze zijn afgelopen woensdag aangehouden en zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Meer details over hun rol worden er op dit moment niet gegeven in het belang van het onderzoek en omdat de verdachten in alle beperking zitten, meldt de politie vrijdag.

Na de brandstichting in juni werden er op heterdaad vier verdachten aangehouden. Zij zitten nog vast, op 4 november staan zij weer voor de rechter. Na hun aanhouding is het onderzoek naar hun mogelijke betrokkenheid bij de vier schietincidenten verder gegaan. De stand van zaken in dit onderzoek komt tijdens de zitting aan de orde, maar de zaak wordt nog niet inhoudelijk behandeld.

Het onderzoek gaat de komende tijd verder, en nieuwe aanhoudingen worden niet uitgesloten. Het kan zijn dat er nog mensen zijn die informatie hebben over deze zaak, bijvoorbeeld naar aanleiding van de recente aanhoudingen. Die mensen roepen we op om hun informatie te delen met de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,479
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats