Clicky


 


Vrachtwagen rijdt op botsabsorber op A1

Vrachtwagen rijdt op botsabsorber op A1 [+foto's]
29-10-2021 08:54 | Ongevallen | auteur Redactie

TERSCHUUR - Vrijdagochtend 29 oktober is er op de A1 ter hoogte van Terschuur een vrachtwagen met volle snelheid op een botsabsorber ingereden. De botsabsorber was aanwezig ter beveiliging van een werkvak op de A1.

Een vrachtwagenchauffeur uit Polen lette waarschijnlijk niet op en botste vol achterop de botsabsorber. Door de enorme klap ontstond er forse schade aan beide voertuigen.

De chauffeur van de botsabsorber is samen met een collega, op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gereden.

Het opmerkelijke is dat volgens getuigen de vrachtwagenchauffeur die achterop de botstabsorber botste, niet onder de indruk was van de crash. Hij zou er nogal nonchalant over hebben gedaan.

Door het ongeval werd de A1 voor geruime tijd helemaal afgesloten vanuit de richting Barneveld - Amersfoort. Na ruim een uur werd al het wachtende verkeer over de vluchtstrook langs het ongeval geleid. Door de afsluiting ontstond er een file van enkele kilometers.

De vrachtwagen is door een bergingsvrachtwagen meegenomen. De botstabsorber is onder begeleiding van Rijkswaterstaat naar de dichtsbijzijnde parkeergelegenheid gereden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions