Clicky

 
Transport Online - Vermiste Karlijn aangetroffen na Amber Alert

Vermiste Karlijn aangetroffen na Amber Alert

Vermiste Karlijn aangetroffen na Amber Alert
28-10-2021 17:12 | Binnenland | auteur ANP

ARNHEM - [update 18:56 uur] De 17-jarige Karlijn uit Arnhem die sinds maandag werd vermist, is donderdagmiddag levend teruggevonden in een woning in Arnhem. Het meisje is in onbekende toestand overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de politie op Twitter. De politie doet onderzoek in de woning waar de tiener is gevonden.

De politie verstuurde donderdagmiddag een AMBER Alert. Een half uur later maakte de politie bekend dat het meisje was gevonden. Volgens de woordvoerster van de politie is nog onduidelijk of de oproep iets te maken heeft gehad met de vondst van het meisje. Of de Arnhemse zich mogelijk uiteindelijk toch zelf heeft gemeld is ook nog onbekend.

Het meisje liep maandagmiddag weg van huis en was sindsdien dagenlang onvindbaar. Omdat er aanwijzingen waren dat ze in Heveadorp of in Oosterbeek zou zijn, is die omgeving uitgekamd door agenten en vrijwilligers, met honden, paarden en vanuit de lucht. Ook bij Otterlo en Harskamp is gezocht.

Er waren grote zorgen over het vermiste meisje vanwege haar gezondheid. Ze was erg vermagerd en had medische hulp nodig, zei de politie. Er waren waarschijnlijk geen anderen bij haar vermissing betrokken.

De ouders van het meisje hebben via een woordvoerder laten weten dat ze erg dankbaar zijn voor alle hulp en de grote inzet van alle betrokkenen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions