Clicky

 
Transport Online - Bewoner (38) woning in geduwd en beroofd van auto en geld

Bewoner (38) woning in geduwd en beroofd van auto en geld

Bewoner (38) woning in geduwd en beroofd van auto en geld
28-10-2021 10:01 | Misdaad | auteur Redactie

ROTTERDAM - Een 38-jarige man en zijn gezin zijn woensdag in Rotterdam rond middernacht overvallen in hun woning door twee mannen. De mannen eisten geld en gingen er vervolgens vandoor in de auto van het slachtoffer. De politie is op zoek naar deze mannen en naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben.

Na zijn werk nam het 38-jarige slachtoffer de tram naar huis aan de Berkendaal in Rotterdam. Hier kwam hij rond 23:45 uur aan. Toen hij op het punt stond om zijn huis binnen te stappen, hoorde hij het geluid van rennende mensen op hem afkomen. Hij werd vervolgens door twee mannen onder bedreiging van een vuurwapen zijn woning binnengeduwd, waar op dat moment ook zijn vrouw en kinderen aanwezig waren.

De mannen schreeuwden tegen de bewoners dat ze geld moesten afgeven. Uiteindelijk hebben de verdachten geld, telefoons en de auto van de slachtoffers gestolen. De verdachten zijn vervolgens gevlucht in deze auto. Tijdens de woningoverval raakte niemand gewond. De slachtoffers informeerden na de overval hun buren die hierop direct de politie alarmeerden.

De politie komt graag in contact met mensen die weten wie deze mannen zijn of met mensen die vannacht iets gezien of gehoord hebben rondom de Berkendaal in Rotterdam. 

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden