Clicky

 
Transport Online - Louwman Group neemt autoverhuurder Autohopper over

Louwman Group neemt autoverhuurder Autohopper over

Louwman Group neemt autoverhuurder Autohopper over
28-10-2021 10:02 | (Bedrijfs)Auto Nieuws | auteur Redactie

RAAMSDONKSVEER - Louwman heeft een 100 procent belang genomen in autoverhuurketen en franchiseformule Autohopper. Met ruim 120 vestigingen door heel Nederland is Autohopper de grootste verhuurketen van ons land. Louwman breidt haar flexibele mobiliteitsaanbod met deze samenwerking aanzienlijk uit.

De overname past in de groeiambities van beide bedrijven. Voor Autohopper biedt de overname de kans om verantwoord door te groeien, met behoud van het succesvolle bedrijfsconcept. Voor Louwman is de samenwerking met de franchisenemers en de beide oprichters van dit succesvolle autoverhuurconcept een verdere invulling van haar ambitie toonaangevend te zijn als aanbieder van mobiliteit. Samen kunnen Autohopper en Louwman nog beter inspelen op de toenemende behoefte aan flexibele mobiliteit.

Autohopper kent een gezonde groei; zowel het netwerk, wagenpark als het marktaandeel groeit sterk. De dienstverlening van Autohopper is complementair aan die van Louwman en richt zich vooral op korte termijn verhuur (particulier en zakelijk).

John Heller (CEO Louwman Group): "Samen met Autohopper en de franchisenemers willen we verder groeien. Samen kunnen we duurzame mobiliteitsoplossingen ontwikkelen die voorzien in de veranderende behoefte van onze klanten. Naast short en long term leasing, het financieren en delen van auto's, motoren, fietsen en andere mobiliteit is het huren van auto's voor de klanten van Louwman belangrijk. Autohopper is in die markt een best practice."

Mark Dekker en Steven Donselaar (oprichters van Autohopper in 2011): "De continuïteit van ons bedrijfsconcept staat voorop. Voor onze franchisenemers en onze klanten is het business as usual, maar nu met de extra kansen die de samenwerking met Louwman Group biedt. We blijven persoonlijk voor langere tijd verbonden en kijken ernaar uit onze verhuur- en mobiliteitsactiviteiten samen strategisch uit te breiden."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,349
Diesel2,107

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden