Clicky

 
Transport Online - Twee aanhoudingen na steekincident Leeuwarden

Twee aanhoudingen na steekincident Leeuwarden

Twee aanhoudingen na steekincident Leeuwarden
27-10-2021 17:23 | Binnenland | auteur Redactie

LEEUWARDEN - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 60-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 45-jarige vrouw uit Veenwouden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident in Leeuwarden. Dit steekincident zou dinsdagavond of in de nacht van dinsdag op woensdag hebben plaatsgevonden, meldt de politie.

De politie kreeg woensdagnacht rond 01.00 uur een melding dat een gewonde vrouw in de omgeving van het station en het Zuiderplein zou lopen. Toegesnelde agenten troffen op de Voorstreek een 35-jarige vrouw uit Leeuwarden aan. Zij voldeed aan het signalement. Zij was gewond en zou het slachtoffer zijn geworden van een steekincident. De vrouw is gecontroleerd door de ambulance en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft na onderzoek diezelfde nacht nog twee personen aangehouden in Leeuwarden. Het gaat om een 60-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 45-jarige vrouw uit Veenwouden. Zij worden beide verdacht van betrokkenheid bij het steekincident. Het gaat om een incident in de relationele sfeer. De recherche doet onderzoek naar de precieze toedracht van het steekincident. Beide verdachten zitten vast en zullen worden verhoord.

Het incident heeft vermoedelijk plaatsgevonden op of bij het industrieterrein De Zwette. Daarom wordt er uitgebreid onderzoek gedaan. De recherche vraagt getuigen om zich te melden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions