Clicky

 
Transport Online - Grote zoekactie naar vermiste 17-jarige Karlijn rond Oosterbeek

Grote zoekactie naar vermiste 17-jarige Karlijn rond Oosterbeek

Grote zoekactie naar vermiste 17-jarige Karlijn rond Oosterbeek
27-10-2021 17:11 | Binnenland | auteur Redactie

HEVEADORP - Sinds dinsdag wordt er volop gezocht naar de vermiste meisje van 17 jaar in de buurt van Heveadorp en Oosterbeek. Er zijn grote zorgen over haar gezondheid. De politie heeft de hulp ingeroepen van burgers en van zoekploegen om haar terug te vinden, maar tot nu toe is ze niet terecht, meldt de politie.

Het meisje wordt sinds maandagmiddag vermist, ze is vanuit huis weggelopen. Er zijn zorgen over haar gezondheid. Er is geen vermoeden dat er anderen betrokken zijn bij haar vermissing. Meer details worden er niet gegeven, omdat dit de privacy van het meisje erg zou schaden.

Op maandag is er via Burgernet eerst in Arnhem een oproep gedaan om naar het meisje uit te kijken. Dinsdag is zo’n zelfde oproep verspreid in de omgeving van Heveadorp, omdat er tips binnenkwamen dat ze in die omgeving was gezien. Rond Heveadorp is dinsdag ook uitgebreid gezocht. Dinsdagavond hebben we de foto van het meisje gedeeld, in de hoop dat er meer tips zouden komen. In de nacht van dinsdag op woensdag kwam er een tip dat ze rond Oosterbeek gezien zou zijn.

Woensdag wordt er daarom uitgebreid rond Oosterbeek gezocht, en er komen ook verschillende tips binnen uit dat gebied. Daarom is de hulp ingeroepen van de Speur- en Specialistische Dienst van de politie, die met paarden en honden ondersteunt. Verder is de hulp gevraagd van het Veteranen Search Team en is er met honden van Stichting Inzet Reddingshonden Nederland gezocht.

Ook de politiehelikopter en een drone werden ingezet. Voor het bosgebied is ook een aparte videoauto met infrarood ingezet. Inmiddels is er nationaal een Kind Vermist Alert uitgegaan, in de hoop dat ze snel gevonden wordt. De inzet van Burgernet, de oproep via social media en de beslissing om pas nu het Kind Vermist Alert in te zetten is genomen in samenspraak met de familie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions