Clicky

 
Transport Online - JOST neemt BE-TRANS over

JOST neemt BE-TRANS over

JOST neemt BE-TRANS over
27-10-2021 11:46 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

WEISWAMPACH - JOST heeft het bedrijf BE-TRANS uit het Belgische Geel overgenomen. Het bedrijf werd in 1998 opgericht door Bert Vranckx en is voornamelijk gespecialiseerd in het internationaal wegtransport van containers in "one way". Naast de activiteiten van containertransport en transport van zeilwagens, biedt BE-TRANS ook logistieke diensten aan: opslag, overslag, stuffing, unstuffing, fumigatie en einddistributie.

Het bedrijf beschikt over 200 trekkers en 350 opleggers voor containers, zeilwagens en open opleggers. Tenslotte biedt de maatschappij haar klanten een lange ervaring in het laden en lossen van containers en tank wagens.

JOST neemt het volledig bedrijf over (personeel, voertuigen, kantoren en magazijnen). Het bedrijf, dat deel uitmaakt van de Europese logistieke maatschappijen, zal verder worden geleid door de huidige managers in wie de Groep het volste vertrouwen heeft. Heer Jost is overtuigd van de waarde van de bestaande teamleden en hun belang voor de continuïteit en de ontwikkeling van de activiteiten.

Naast de ISO 9001- en SQAS-certificering verhoogt BE-TRANS zijn milieuduurzaamheid door gebruik te maken van een eco-combi.

In 2020 had het bedrijf een omzet van 50 miljoen euro.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,349
Diesel2,107

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden