Clicky

 
Transport Online - Versterking Rozenoordbrug in A10 op 1 november 2021 van start

Versterking Rozenoordbrug in A10 op 1 november 2021 van start

Versterking Rozenoordbrug in A10 op 1 november 2021 van start

AMSTERDAM - Rijkswaterstaat start op 1 november 2021 met het versterken van de Rozenoordbrug bij Amsterdam. De brug ligt in de snelweg A10 en kruist de Amstel. Het zuidelijke deel van de brug heeft onderhoud nodig.

Uit onderzoek blijkt dat door ongelijke belasting scheuren zijn ontstaan in het beton van de brug. Daarom wordt de brug gemonitord en versterkt. Ondertussen kan de brug veilig gebruikt blijven worden door al het verkeer. Er zijn geen afsluitingen nodig omdat het werk aan de onderkant van de brug plaatsvindt. Het versterken van de brug zal een aantal maanden in beslag nemen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 19.00 uur. Om het werk veilig uit te kunnen voeren wordt de Jan Vroegopsingel tijdelijk verlegd en wordt het voet- en fietspad aan de Amsteldijk tijdelijk omgeleid via het Rozenoordpad. Dit pad wordt opgeknapt en krijgt extra lichtmasten. Tijdens het werk is er in de Amstel ter hoogte van de brug tijdelijk minder ruimte voor het vaarverkeer. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden