Clicky

 
Transport Online - Halfzus doodgestoken vrouw blijft langer vast

Halfzus doodgestoken vrouw blijft langer vast

Halfzus doodgestoken vrouw blijft langer vast
26-10-2021 14:30 | Misdaad | auteur Redactie | Esther van der Wal

DEN BOSCH - De vrouw die zaterdagavond haar halfzus om het leven zou hebben gebracht in Den Bosch, blijft nog zeker twee weken langer vast zitten. Dat heeft de rechter-commissaris dinsdag bepaald. Het onderzoek naar de precieze toedracht is nog in volle gang. Vandaag wordt sectie verricht op het lichaam van het slachtoffer.

De 20-jarige vrouw overleed zaterdag aan de gevolgen van meerdere messteken in de woning van haar buren aan de Slagendreef. Toen de politie kort daarna arriveerde, werd zij aangehouden.

Buren

Het slachtoffer en de verdachte wonen op hetzelfde adres. Het lijkt erop dat de aanval met het mes in hun eigen woning is begonnen. Het slachtoffer zag kans om naar de buren te vluchten en overleed uiteindelijk daar in de woning. De buren waren ooggetuigen en konden zichzelf in veiligheid brengen. Ook op hun hond werd ingestoken.

Aanleiding

Het is nog onduidelijk wat de precieze aanleiding is geweest voor het steekincident. Om daarover meer te weten te komen wordt met meerdere getuigen gesproken. De verdachte streamde het incident live op Instagram. Deze beelden worden ook meegenomen in het onderzoek. De verdachte is opgenomen op een psychiatrische afdeling van de Penitentiaire Inrichting Zaanstad.

Forensisch onderzoek

In de woning van de verdachte en het slachtoffer wordt de komende dagen uitgebreid (forensisch) onderzoek verricht. Ook wordt gezocht naar sporen die mogelijk meer duidelijkheid geven over de aanleiding. Ook in het huis van de buren is forensisch onderzoek verricht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,132
Diesel1,822

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats