Aantal overtredingen en incidenten A67 afgenomen

Aantal overtredingen en incidenten A67 afgenomen
15-04-2008 18:58 | Wegvervoer | auteur de redactie
De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten constateert dat het aantal overtredingen en incidenten op de rijksweg A67 rond Eindhoven gestaag afneemt. In de week van 7 april tot en met 11 april 2008 zijn 25 bestuurders met opvallende surveillances bekeurd voor uiteenlopende feiten. Snelheid (6) en inhalende vrachtauto’s (5) kwamen het meeste voor. Bij de onopvallende surveillances zijn in de eerste twee weken van april 84 bestuurders staande gehouden en 91 bekeuringen uitgeschreven. Snelheid boven de 40 km/uur (47) en handheld bellen (17) kwam bij deze surveillancevorm het meeste voor.

Bij de meldkamer van het KLPD kwamen in die werkweek 7 meldingen van ongevallen binnen. Bij deze ongevallen waren in totaal 14 voertuigen betrokken. Er vielen geen gewonden. De ziekenauto moest 1 keer uitrijden voor een bestuurder van een personenauto met een epileptische aanval.

In de afgelopen vier actieweken zijn tijdens opvallende en onopvallende surveillances in totaal 990 bekeuringen uitgeschreven voor uiteenlopende overtredingen.

De Verkeerspolitie van het KLPD zal de verkeerscontroles voorlopig handhaven om het aantal overtredingen terug te dringen om daarmee de verkeersveiligheid op de A67 naar een hoger niveau te tillen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden