Clicky

 
Transport Online - Gunther uit Friends op 59-jarige leeftijd overleden aan prostaatkanker

Gunther uit Friends op 59-jarige leeftijd overleden aan prostaatkanker

Gunther uit Friends op 59-jarige leeftijd overleden aan prostaatkanker
25-10-2021 09:46 | Showbizz | auteur ANP

Acteur James Michael Tyler, vooral bekend als Gunther in de serie Friends, is op 59-jarige leeftijd overleden. De acteur leed aan prostaatkanker, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

De acteur is zondagochtend overleden in zijn woning in Los Angeles. "De wereld kende hem als Gunther, de zevende Friend, uit de serie Friends, maar Michaels geliefden kenden hem als acteur, muzikant, iemand die aandacht vroeg voor kanker en een liefdevolle echtgenoot", laat zijn familie aan TMZ weten.

"Michael hield van livemuziek, hij moedigde de Clemson Tigers vaak aan, en hij belandde vaak in leuke en onverwachte avonturen. Wie hem eenmaal kende, had een vriend voor het leven", aldus de familie.

Tyler kreeg grote bekendheid met zijn rol Gunther in de populaire serie Friends. Het personage werkte in de koffiezaak waar de 'friends', Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler, altijd koffie dronken. Al die tijd was hij verliefd op het personage Rachel (Jennifer Aniston).

Meerdere acteurs uit Friends hebben op sociale media stilgestaan bij hun collega James Michael Tyler. De acteur overleed zondag op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van prostaatkanker. Tyler speelde de rol van Gunther in de populaire serie.

Gunther werkte in de koffiezaak waar de vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey en Chandler altijd koffie dronken.

"Friends was niet hetzelfde geweest zonder jou. Dank je voor het plezier dat je naar de show bracht en in al onze levens. Je zal gemist worden", schrijft Jennifer Aniston. Courteney Cox laat weten dat ze erg dankbaar is dat ze Tyler heeft gekend. Ook producent Warner Bros. Television laat weten te rouwen om Tyler, "een geliefd acteur en onmisbaar deel van onze Friends-familie."

Matt LeBlanc herinnert zich de vele momenten dat ze samen hebben gelachen. Ook Lisa Kudrow schrijft dat ze Tyler erg zal gaan missen. "Dank je dat je er voor ons was."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions