Clicky

 
Transport Online - 20-jarige vrouw overleden na steekincident in woning Den Bosch [+foto's]

20-jarige vrouw overleden na steekincident in woning Den Bosch

20-jarige vrouw overleden na steekincident in woning Den Bosch [+foto's]
23-10-2021 23:26 | Misdaad | auteur Redactie | Esther van der Wal

DEN BOSCH - [update zo 15:54 uur] Een 20-jarige vrouw overleed zaterdagavond in een woning aan de Slagersdreef nadat zij werd neergestoken. Een 21-jarige vrouw werd aangehouden.

Rond 19.50 kreeg de politie de melding binnen. Toegesnelde collega’s troffen een zwaargewonde vrouw in de woning aan. De verdachte was op dat moment nog in de woning aanwezig en kon direct worden aangehouden. Alle zorg ging uit naar het gewonde slachtoffer, ook een traumahelikopter werd oproepen. Hulpverlening heeft echter niet meer mogen baten. Zij overleed in de woning aan haar verwondingen.

Het slachtoffer en de verdachte zijn halfzussen van elkaar en woonachtig op hetzelfde adres. Uit eerste onderzoek blijkt dat het incident in de eigen woning is begonnen. Het slachtoffer zag tijdens de steekpartij kans om naar de buren te vluchten, maar overleed uiteindelijk daar in de woning.

Ook een hond raakte gewond tijdens de steekpartij. De hond werd door een dierenambulance overgebracht naar een dierenziekenhuis in Waalwijk voor medische behandeling. Naar omstandigheden gaat het nu goed met de hond.

Onderzoek

Het onderzoek naar het hele gebeuren is in volle gang. Wat is er nu precies in de woning gebeurd? Wat ging er aan de steekpartij vooraf? Dit zijn allemaal vragen die onderwerp van het onderzoek zijn. Forensische specialisten hebben gisteren tot diep in de nacht onderzoek gedaan in beide woningen. Vandaag zal dit onderzoek verder gaan. De familie en de buren zijn gisteren opgevangen op het politiebureau. We hebben uitgebreid met een ieder gesproken, de impact voor hen is uiteraard groot. De verdachte zal vandaag gehoord worden.

Beelden gestreamd

Beelden van de steekpartij en het slachtoffer zouden live gestreamd zijn via instagram. Deze beelden zijn bij de politie bekend en in hun bezit. De politie neemt deze beelden mee in het onderzoek.

Sindsdien gaan er ook screenshots van het overleden slachtoffer rond in diverse WhatsApp groepen. Dit zijn hele nare beelden en verschrikkelijk om te zien. Deel ze niet elkaar en als u ze dan toch toegestuurd krijgt, verwijder ze dan direct. Mensen realiseren zich mogelijk niet wat deze beelden met de nabestaanden van het slachtoffer kunnen doen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions