Clicky


Mogelijk dronken vrachtwagenchauffeur zwaargewond na aanrijding met trein

Mogelijk dronken vrachtwagenchauffeur zwaargewond na aanrijding met trein [+foto's]
22-10-2021 11:51 | Ongevallen | auteur Redactie

NIEDER-OFLEIDEN - Donderdag 21 oktober heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op een onbeveiligde spoorwegovergang in het Duitse Nieder-Ofleiden. Volgens de eerste onderzoeksresultaten is een 62-jarige Duitse vrachtwagenchauffeur met volle snelheid de overweg opgereden en werd hij geraakt door een trein.

Op de overweg geldt een snelheid van 20 kilometer per uur voor treinverkeer en 10 kilometer per uur voor motorvoertuigen.

Als gevolg van de aanrijding raakte de 62-jarige chauffeur bekneld in de cabine van zijn vrachtwagen en raakte zo ernstig gewond dat hij per ambulance naar het Academisch Ziekenhuis in Marburg moest worden vervoerd.

De rechercheurs van de Federale Politie Inspectie Kassel troffen 23 lege alcoholische drankblikjes aan in de cabine daarom werd een bloedmonster uitgevoerd in het ziekenhuis. de resultaten daarvan zijn nog niet bekend.

De FederalPolitie-inspectie in Kassel is een onderzoek gestart en heeft een strafrechtelijke procedure ingeleid op verdenking van "gevaarlijke belemmering van het treinverkeer".

De politie is nog op zoek naar getuigen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions