Clicky

 
Transport Online - Ewals Cargo Care 'ververst' vloot met 55 nieuwe vrachtwagens

Ewals Cargo Care 'ververst' vloot met 55 nieuwe vrachtwagens

Ewals Cargo Care 'ververst' vloot met 55 nieuwe vrachtwagens
22-10-2021 11:31 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

TEGELEN - Elke vier jaar worden de vrachtwagens van Ewals Cargo Care vervangen door nieuwere versies. "We streven naar een duurzaam wagenpark in de breedste zin van het woord: op het gebied van milieu, chauffeurswelzijn, prestaties enzovoort", aldus Ewals Cargo Care.

In dit kader is het najaar van 2021 het hoogseizoen voor de vlootafdeling van Ewals. Vijfentwintig nieuwe Mercedes-Benz Actros 1845 BIG SPACE trucks, met volledig digitale dashboards, en dertig nieuwe Volvo FH 4B 420 Globetrotter XL trucks, met rondom led-verlichting, worden aan de vloot toegevoegd.

Alle Mercedes-Benz trcuks en twintig Volvo-trucks worden overgedragen aan Ewals' Roemeense collega's en de overige vrachtwagens aan het Hongaarse team van Ewals.

Een interessante nieuwe functie in de vrachtwagens is volgens Ewals een "multi-tolbox". Een alles-in-één tolbox die meerdere afzonderlijke tolboxen vervangt en daardoor het zicht en dus de veiligheid van de chauffeur vergroot. Ook de andere vrachtwagens in de vloot zullen binnenkort met dit systeem worden uitgerust, meldt Ewals.

Foto's

 • CSE
  CSE
 • CSE
  CSE
 • Bontrans
  Bontrans
 • CSE
  CSE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions