Clicky

 
Transport Online - Polar Thermo Logistics failliet verklaard

Polar Thermo Logistics failliet verklaard

Polar Thermo Logistics failliet verklaard

OLDENZAAL - Voor de rechtbank van Overijssel is op woensdag 20 oktober Polar Thermo Logistics failliet verklaard.

Op dit moment is niet bekend wie het faillissement heeft aangevraagd en wat de reden voor het faillissement is. De curator van het failliete bedrijf was donderdagmiddag niet bereikbaar voor een toelichting op het faillissement.

Bij het bedrijf werken volgens de Kamer van Koophandel rond de vier werknemers. Het bedrijf is gestart op 7 januari 2020 en is gevestigd aan de Willem Vleertmanstraat 19 in Oldenzaal.

Op 12 mei 2021 ging Polar Logistics BV failliet, eveneens een transportbedrijf op naam van dezelfde bestuurder als van Thermo Polar Logistics BV. Volgens de Kamer van Koophandel gegevens werd ongeveer twee weken voor het faillissement de naam gewijzigd in KrisKras Trans. Polar Logistics werd op 16 april 2020 opgericht en heeft maar net een jaar bestaan. Dat bedrijf had als vestigingsplaats Enschede.

Polar Thermo Logistics BV is, volgens de eigen bedrijfswebsite, actief in internationaal transport waaronder koeltransport, huiftransport en speciaal transport.

Het is op dit moment niet bekend of er doorgewerkt wordt bij het Oldenzaalse transportbedrijf en of er een doorstart komt.

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,924
Diesel1,726

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions