Clicky


Op maat gemaakte WEB Tautliner met Kooi Aap voor Van Benthem Diervoeders Vollenhove

Op maat gemaakte WEB Tautliner met Kooi Aap voor Van Benthem Diervoeders Vollenhove
19-10-2021 16:18 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VOLLENHOVE - Onlangs leverde Wezenberg Trailers een op maat gemaakt gestuurde WEB Tautliner met Kooi Aap aansluiting af aan Van Benthem Diervoeders Vollenhove B.V. De oplegger is in samenspraak met de chauffeur exact op maat gemaakt voor de distributie van pallets en zakgoed bij met name agrarische bedrijven.

Zo zijn er dubbellucht banden gemonteerd en zijn er pneumatische schuifbuizen aangebracht voor de Kooi Aap. Tevens is er extra werkverlichting gemonteerd.

De zeilen zijn voorzien van een Full Colour reclame opmaak.

Van Benthem Diervoeders Vollenhove B.V. is een middelgrote mengvoederproducent gespecialiseerd in de productie van rundveevoeders en is een echt familiebedrijf. Sinds 1780 is Van Benthem actief in de productie van diervoeders met 'oog voor voeding'.

Er wordt gewerkt met open samenstellingen, eventueel op maat gemaakt naar wens en rantsoenomstandigheden van de klant. De beknopte organisatie staat dicht bij de klant. Door het sterke persoonlijke contact kan er snel gereageerd worden op de wensen van de klant.

Naast de productie van rundveevoeders verkoopt van Benthem ook paarden-, schapen-, varkens-, pluimvee- en konijnenvoeders.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions