Clicky


Speciale jubileum trailer voor Martijn Gons

Speciale jubileum trailer voor Martijn Gons
19-10-2021 11:21 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ALPHEN AAN DEN RIJN - Martijn Gons, charter bij NABEK Alphen aan den Rijn, komt uit een rasechte transportfamilie waar het wegtransport met de paplepel is ingegoten. Niet alleen Martijn en zijn broer Fred rijden al meer dan 30 jaar bij NABEK, ook hun oom en vader reden in de jaren ’70 al in de groen-gele kleuren. Ter ere van deze bijzondere samenwerking van meer dan 50 jaar, rijdt Martijn sinds heden met een speciale ‘jubileum trailer’ waarop deze mooie historie zichtbaar is.

De trailer is helemaal naar wens opgebouwd en ingericht op de veel voorkomende ladingen. Zo heeft de trailer bijvoorbeeld een extra lage vloer, twee gesuurde assen, Wabco Opti Load en extra rongpotten. De wendbare trailer is in combinatie met de meeneemheftruck uitermate geschikt voor leveringen op bouwplaatsen en binnenstedelijke gebieden.

Op beide kanten van de trailer pronken verschillende combi’s en bakwagens van Martijn, Fred en hun oom en vader. Een QR-code op de achterzijde verwijst naar het gehele verhaal over de historie van de familie Gons en NABEK Wegtransporten. Een mooi eerbetoon en een samenwerking die wordt gekoesterd en waar beide partijen erg trots op zijn.