Clicky

 
Transport Online - Politie op zoek naar getuigen van dodelijk ongeval vrachtwagen en fietser in Doorn

Politie op zoek naar getuigen van dodelijk ongeval vrachtwagen en fietser in Doorn

Politie op zoek naar getuigen van dodelijk ongeval vrachtwagen en fietser in Doorn
19-10-2021 10:38 | Ongevallen | auteur Redactie

DOORN - Op de kruising Dorpstraat met de Langbroekerweg in Doorn vond er op woensdag 13 oktober rond 13.30 uur een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een fietser. Hierbij kwam een fietsster, een 27- jarige vrouw uit Leersum, om het leven. De politie zoekt extra getuigen die de vrouw gezien hebben vlak voor het ongeluk.

De vrouw kwam op haar fiets uit de richting van de Dorpstraat Driebergen en reed in de richting van de Dorpstraat/Leersumsestraatweg. Een vrachtwagen uit de richting Dorpstraat Driebergen wilde rechts afslaan in de richting van Langbroek. De bestuurder van de vrachtwagen zag de vrouw echter over het hoofd en reed haar aan. Zij overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Geen compleet beeld

De politie heeft diverse getuigen gesproken. Zij hebben echter nog geen compleet beeld van de situatie. Zij zijn daarom op zoek naar getuigen die de vrouw vlak vóór het ongeval hebben zien fietsen, of wellicht stilstaand bij een stoplicht. Het slachtoffer had kort, donker haar, een licht getinte huidskleur en droeg die middag een blauw/zwarte, korte jas met daaronder een zwarte broek.

Iets gezien?

Was u rond 13.30 uur in de buurt van de kruising? Of heeft u de vrouw eerder zien fietsen? Meld dit dan alstublieft bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 o. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of online.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,373
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden