Clicky

 
Transport Online - Start The Masked Singer veruit meeste kijkers op de vrijdagavond

Start The Masked Singer veruit meeste kijkers op de vrijdagavond

Start The Masked Singer veruit meeste kijkers op de vrijdagavond
16-10-2021 10:07 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Het programma The Masked Singer heeft nog een keer bewezen een kijkcijferhit te zijn. Naar de start van het nieuwe seizoen keken bijna 2,4 miljoen mensen, meldt Stichting KijkOnderzoek. Daarmee is het RTL 4-programma, dat wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai, veruit het best bekeken programma van de vrijdagavond.

Het programma, waarin BN'ers gemaskerd optreden en een panel moet raden wie er achter de maskers schuilgaan, heeft hiermee nog lang geen eigen kijkcijferrecord te pakken. Naar de finale van het vorige seizoen keken ruim vier miljoen mensen.

De andere programma's die gelijktijdig te zien waren met de zangshow bleven op gepaste afstand. Zo wist Flikken Rotterdam op NPO 1 zo'n 900.000 kijkers te behalen. Het spelprogramma 2 voor 12, dat op NPO 2 te zien was, behaalde 875.000 kijkers.

The Masked Singer wordt in de top 3 van best bekeken programma's gevolgd door het NOS Journaal van 20.00 uur, waar bijna 1,4 miljoen mensen naar keken. Op de derde plaats staat het RTL Nieuws van 19.30 uur, met bijna 1,3 miljoen kijkers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions