Clicky

 
Transport Online - Partner Peter R. de Vries: Televizier-eerbetoon kwam binnen

Partner Peter R. de Vries: Televizier-eerbetoon kwam binnen

Partner Peter R. de Vries: Televizier-eerbetoon kwam binnen
15-10-2021 19:26 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - De partner van Peter R. de Vries was erg geraakt door het eerbetoon voor haar overleden partner tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. "Het kwam binnen", zo laat de vrouw, van wie de identiteit wegens veiligheidsredenen onbekend blijft, aan RTL Boulevard weten.

"Het was een prachtig en zeer emotioneel eerbetoon aan mijn liefste Peter. Het kwam binnen... Dank aan iedereen die eraan heeft meegewerkt", luidt haar reactie. Ook Royce, de zoon van de overleden misdaadverslaggever, zat in de zaal van Carré. Dat was mooi en zwaar, zo vertelde hij tegen RTL Boulevard, omdat het openbare afscheid van De Vries ook in het Amsterdamse theater plaatsvond.

Xander de Buisonjé, Jan Dulles, Berget Lewis en Nick Schilder brachten tijdens de live-uitzending donderdag een muzikaal eerbetoon aan de in juli overleden misdaadverslaggever. Het kwartet zong onder meer A Whiter Shade of Pale van Procol Harum, een van De Vries' lievelingsnummers. Het lied werd ook gespeeld tijdens zijn uitvaart.

Op de achtergrond waren oude beelden van programma's van De Vries te zien. Ook zongen de vier op locaties waar De Vries aan verbonden was, zoals de Johan Cruijff ArenA en de rechtbank.

In juli werd Peter R. de Vries neergeschoten in het centrum van Amsterdam. Hij was onderweg naar zijn auto na een bijdrage aan het programma RTL Boulevard. Negen dagen na de aanslag overleed de misdaadverslaggever aan zijn verwondingen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions