Clicky

 
Transport Online - 'Wat heb je aan 30.000 euro, als daarna...?'

'Wat heb je aan 30.000 euro, als daarna...?'

'Wat heb je aan 30.000 euro, als daarna...?'
14-10-2021 16:19 | Haven Nieuws | auteur Redactie | Esther van der Wal

MOERDIJK/TERNEUZEN/VLISSINGEN - Medewerkers in de zeehavens van Brabant en Zeeland zijn regelmatig getuige van verdachte activiteiten. Bovendien worden ze door criminelen steeds vaker benaderd voor 'hulp'. Om ervoor te zorgen dat ze hier geen gehoor aangeven maar zulke zaken melden, start in Moerdijk, Terneuzen en Borsele/Vlissingen een campagne.

De campagne richt zich op alle medewerkers binnen de verschillende havens, van de werkvloer tot directie, en speelt zich hoofdzakelijk online af.

Social media wordt gericht ingezet op basis van de fysieke locatie van de ontvanger: de havens. Iedereen die hier tijdens de campagneperiode z'n Facebook checkt komt de uitingen tegen

De campagne maakt havenmedewerkers bewuster van signalen van criminaliteit en van de risico's om in zee te gaan met criminelen in ruil voor geld. Gedurende vier weken komen onder meer voorbeelden van te herkennen signalen, filmpjes met ervaringsverhalen en een korte quiz die meer over melden leert in de tijdlijn van havenmedewerkers voorbij. Uiteindelijk heeft de campagne ook als doel om meer meldingen te genereren via bijvoorbeeld Meld Misdaad Anoniem.

Foto's

  • J.Roeland
    Shell Moerdijk

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,481
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats