Clicky

 
Transport Online - Politie zoekt chauffeur bietenwagen die woensdag getuige was van ongeluk Bant

Politie zoekt chauffeur bietenwagen die woensdag getuige was van ongeluk Bant

Politie zoekt chauffeur bietenwagen die woensdag getuige was van ongeluk Bant
14-10-2021 15:24 | Ongevallen | auteur Redactie | Esther van der Wal

BANT - Woensdag 13 oktober rond 16.45 uur botsten op de Oosterringweg een auto en een bestelbus frontaal op elkaar. De politie is op zoek naar getuigen en in het bijzonder de chauffeur van een trekker met oplegger of truck en aanhang met bieten. Hij kan een belangrijke getuige zijn.

Surveillerende agenten reden over de Oosterringweg en zagen dat er een ongeluk was gebeurd. Er lag op straat een gewonde man en in de auto zat ook iemand met verwondingen. De agenten boden direct eerste hulp, tot de ambulance ter plaatse was. De bestuurder van de auto, een 29-jarige man uit gemeente Opsterland, raakte zwaargewond en is direct naar het ziekenhuis gebracht.

Van de inzittenden van de bestelbus is de bijrijder ook voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Hij mocht na controle weer naar huis. De bestuurder van de bestelbus is niet gewond geraakt tijdens de botsing.

Chauffeur bietenvrachtwagen gezocht

Er is nog geen duidelijkheid over hoe het ongeval is ontstaan. Uit informatie van getuigen blijkt dat er mogelijk nog een belangrijke getuige aanwezig was op de weg, die het ongeluk misschien heeft gezien. Het gaat om een chauffeur die reed met een trekker met oplegger of truck en aanhang met bieten. Deze reed woensdag rond 16.45 uur op de Oosterringweg. De politie komt graag in contact komen met deze chauffeur. Bent u deze chauffeur of weet u wie dit kan zijn? Of bent u getuige geweest en hebt u informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,206
Diesel2,079

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden