Clicky

 
Transport Online - Vrouw (28) overleden na zwaar verkeersongeval op N246 bij Wormerveer

Vrouw (28) overleden na zwaar verkeersongeval op N246 bij Wormerveer

Vrouw (28) overleden na zwaar verkeersongeval op N246 bij Wormerveer
14-10-2021 12:03 | Ongevallen | auteur Redactie

WORMERVEER - Woensdagavond rond 22:05 uur is een 28-jarige vrouw uit Wormer op de N246, ter hoogte van Wormerveer, bij een verkeersongeval om het leven gekomen, meldt de politie. 

Bij het ongeval waren twee personenauto's en een bestelbus betrokken die allemaal zwaar beschadigd raakten. De bestelbus werd bestuurd door een 53-jarige man uit Heerhugowaard. Eén van de personenauto’s door een 30-jarige man uit Heerhugowaard. De andere auto door het dodelijke slachtoffer.

Vermoedelijk botste de Heerhugowaarder door nog onbekende oorzaak achterop de auto van het slachtoffer. De bestuurster kwam door deze klap op de verkeerde weghelft terecht. De bestuurder van de bestelbus kon de vrouw met geen mogelijkheid meer ontwijken en botste op de personenauto.

Door deze frontale botsing, kwam de bestelbus op zijn kant terecht en vatte vlam. Dit sloeg over naar de auto van het slachtoffer. Het slachtoffer raakte eveneens bekneld in haar auto en werd door de brandweer uit de auto gehaald. Hulp mocht helaas niet meer baten, het slachtoffer overleed aan haar verwondingen.

De bestuurder van de bestelbus en auto, raakten ook gewond en werden met ambulances afgevoerd naar het ziekenhuis. De man uit Heerhugowaard is donderdagochtend aangehouden en zal worden verhoord over zijn betrokkenheid bij het verkeersongeval.

De VOA van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen. 

Foto's

  • Dave-Trans
    Dave-Trans

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,464
Diesel2,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden